Najbolj znan način za krašenje naših rok so laki za nohte. Obstajajo v nešteto barvnih kombinacijah in odtenkih, nekateri z dodatki bleščic in podobno. Njihov glavni namen je, da poudarijo lepoto naših rok in urejenih nohtov.

Njihova uporabnost sega daleč nazaj v zgodovino. Že v antičnem Rimu so se laki za nohte uporabljali za označevanje ženskih nohtov in s tem vidno izkazovanje kateremu družbenemu sloju pripadajo. Ženske iz nižjih družbenih slojev so imele bolj blede odtenke lakov, tiste iz višjih slojev pa so imele nohte pobarvane z močno rdečo barvo. Vsaka ženska pa nima sreče, da bi imela naravno lepe in zdrave nohte, ki bi jih z veseljem nalakirala.

Gel za nohte pomaga utrditi naravne nohte in preprečuje njihovo lomljenje. Tako nohti, ki so krhki in lomljivi spet postanejo prožni in mehki, s pomočjo zdravilnih učinkovin kalcija, ki je glavna sestavina gela. Včasih so nohti prekratki in zaradi raznih genskih nepravilnosti ali pomanjkanja vitaminov nikakor ne dosežejo želene dolžine. Lahko se odločimo za umetno podaljšanje nohtov. V tem primeru je gel za nohte najboljša izbira, ker je najbolj prijazen do naravnih nohtov, je fleksibilen in Você conhece o Viagra Genérico? noht se tako zlepa ne zlomi,pod vplivom posebnega topila je topen, kar pripomore k temu, da niti po odstranjevanju naravnega nohta ne poškoduje.

Lepe roke in negovani nohti so sestavni del našega celotnega videza, zato je pomembna predvsem čistoča rok in nohtov, z laki za nohte pa celoten izgled samo še popestrimo.

 Laki za nohte

1
Kategorije